Allure of the Seas

restauranger, caféer & barer

Restauranger med smaker från världens alla hörn

Royal Amplified®-renoverade Allure of the Seas gör nypremiär inför sommarsäsongen 2020 och vi kan rekommendera att du kliver ombord med god aptit. Restauranger, caféer och barer har fått sig ett rejält uppsving med flera spännande nytillskott.

El Loco Fresh℠ serverar galet goda mexikanska favoriter med alla typer av salsa. Skäm bort dig själv och släck sötsuget med ett par skopor glass och en påse med dina favoritgodisar på Sugar Beach℠. Här ryms över 200 sorter så du lär hitta en massa som smakar. Njut av en hälsosam måltid på Vitality Café där färska frukter och goda smoothies väntar dig efter kanske ett krävande pass på gymmet eller en avkopplande behandling på Vitality℠ Spa. I Bionic Bar® låter du robotarna blanda drinken för kvällen.

Kulinariska tillhåll ombord

Chops Grille

Coastal Kitchen

Park Café

150 Central Park

Chef´s Table

Windjammer

Samba Grill

Johnny Rockets®

Dog House

Sabor

Solarium Bistro Restaurant

Room Service

Café Promenade

Sorrento´s Pizza

Giovanni´s Table

Main Dining Room

Izumi Hibachi & Sushi

Vintages

Schooner Bar

Trellis Bar

Boleros

Diamond Club

Rising Tide Bar

Solarium Bar

Suite Lounge

Pool Bar & Sand Bar

English Pub

Dazzles

Wipe Out Bar

Playmakers℠ Sports Bar & Arcade

The Lime and Coconut℠

A La Carte - American - Lunch - Dinner

Portside BBQ℠

På Portside BBQ℠ serveras autentiska grillfavoriter, lagade till perfektion. Menyn är packad med olika köttalternativ som mör oxbringa, griskött, kalkonben och knaprig kyckling. Beställ hemlagat majsbröd och oemotståndlig mac & cheese till.

Bar

Champagne Bar

Höj ditt glas och skåla för en underbar dag som varit och för en minst lika bra dag imorgon, med ett glas bubbel i champagnebaren på däck fem. Djärv champagne eller krispigt, mousserande crémant – vilken är din favorit?

Komplettera med ett dryckespaket för obegränsad tillgång till dryck ombord.

Italian - Lunch - Dinner

Giovanni's℠ Italian Kitchen & Wine Bar

Ta med dig familjen till Giovanni's℠ Italian Kitchen & Wine Bar för en avslappnad måltid som är autentiskt rustik. Njut av pizza, charkuterier, limoncello och andra italienska favoriter. Denna trattoria erbjuder sittplatser både inomhus och utomhus.

A La Carte - Coffee

Starbucks®

Du behöver inte gå en enda dag utan ditt morgonkaffe, utan ta med dig din favoritmorgonritual ombord. På Starbucks® finner du alla varianter du kan tänka dig som Frappuccino, Americano, Macchiato, Latte.. Glöm inte ta ett bakverk till.