Harmony of the Seas

restauranger, cafeér & barer

Wow-värdiga menyer i restaurangerna

På detta ett av världens största kryssningsfartyg, Harmony of the Seas, ryms smaker för hela familjen. Vare sig det vankas familjelunch, en romantisk middag för två eller en drink med vännerna finns en restaurang, ett café och en bar för tillfället.

Ifrågasätt verkligheten på Wonderland Imaginative Cuisine där mästerkockarna serverar kreativa rätter vars upplägg är sagolikt. Smutta på din favoritcocktail på Rising Tide Bar, en rörlig bar som mjukt reser sig och sjunker mellan däck fem och däck åtta. Ditt favoritkaffe hämtar du på Starbucks®. Frappuccino, Americano, Macchiato, Latte.. Vill du ha en riktig fiesta för ögon och gom bjuder Sabor på modern, mexikansk mat. Skölj ner dina goda burritos, tacos, ceviches och quesadillas med tequila och margaritas.

Kulinariska tillhåll ombord

Chops Grille

150 Central Park

Chef´s Table

Windjammer

Mini Bites

Johnny Rockets®

Dog House

Solarium Bistro Restaurant

Room Service

Café Promenade

Sorrento´s Pizza

Vitality Café

Coastal Kitchen

Park Café

Vintages

Schooner Bar

Trellis Bar

Boleros

Diamond Club

Solarium Bar

Suite Lounge

Pool Bar & Sand Bar

English Pub

Dazzles

Wipe Out Bar

Italian - Lunch - Dinner

Jamie's Italian by Jamie Oliver

På Jamie's Italian by Jamie Oliver serveras säsongens ingredienser i Toscanainspirerade rätter, skapade av en av Storbritanniens mest kända kockar. Prova läcker hemmagjord pasta, dekadenta desserter, plankstek, frestande ostar och mumsiga grillrätter.

Bar

Bionic Bar®

Med laserprecision arbetar robotarmarna på bartendrarna på Bionic Bar®, och i perfekt synkronisering blandas dina drinkar som du beställt från den digitala menyn. De blandar, muddlar och rör – det är bara att imponeras.

Komplettera med ett dryckespaket för obegränsad tillgång till dryck ombord.

Japanese - Lunch - Dinner

Izumi Hibachi & Sushi

Ät på Izumi Hibachi & Sushi och du får se på när kockarna tillagar maten vid bordet. Här används bara de bästa ingredienserna och uppläggningen är oklanderlig. Sushi, sashimi, kalla förrätter, ramen och desserter är bara ett axplock från menyn.

Global - Breakfast - Lunch - Dinner

Main Dining Room

Huvudrestaurangen ombord på Harmony of the Seas sträcker sig över tre däck i aktern på fartyget och här kan du njuta av såväl frukost och lunch som middag. Njut av specialiteter från världens alla hörn, eller de mest klassiska rätterna.