Symphony of the Seas

restauranger, caféer & barer

Fresta dina smaklökar i de många restaurangerna

Oavsett om du vill njuta av god mat, smutta på en cocktail eller bara släcka sötsuget hittar du oändliga sätt att göra så ombord på Symphony of the Seas. Fartyget är laddat med läckra restauranger, världskända caféer och utbudsrika barer för alla smaker.

Fascineras och imponeras i drömrestaurangen Wonderland Imaginative Cuisine där mästerkockarna serverar kreativa rätter som svävar mellan fantasi och verklighet. Heja fram ditt favoritlag i Playmakers℠ Sports Bar & Arcade som visar livesport på de dussintals skärmarna. Välj från den digitala menyn och låt robotarna i Bionic Bar® blanda till din drink. Hos Dog House beställer du din korv med bröd i klassiskt utförande eller med spännande tillbehör och sallader med smaker från världens alla hörn.

Kulinariska tillhåll ombord

Chops Grille

Coastal Kitchen

Park Café

150 Central Park

Windjammer

Johnny Rockets®

Jamie's Italian by Jamie Oliver

Solarium Bistro Restaurant

Starbucks®

Sorrento´s Pizza

Vitality Café

Main Dining Room

El Loco Fresh℠

Vintages

Schooner Bar

Trellis Bar

Boleros

Diamond Club

Rising Tide Bar

Solarium Bar

Suite Lounge

Pool Bar & Sand Bar

Dazzles

Wipe Out Bar

Global - Lunch - Dinner

Hooked Seafood℠

Krispiga och gyllene krabbkakor, läckra smörgåsar som till exempel Maryland Clam Strip Sandwich, färska ostron och andra kustklassiker, samt mer raw bar-favoriter. På Hooked Seafood℠ finner du fantastiska skaldjur i New England-stil.

A La Carte - American - Breakfast - Lunch - Dinner

Room Service

Njut av frukost i sängen eller på den egna balkongen, eller en härlig middag i myskläder i din soffa efter en lång dag med äventyr både ombord och i land. Room service är tillgängligt dag som natt. Avgifter kan tillkomma.

Komplettera med ett dryckespaket för obegränsad tillgång till dryck ombord.

Bar

English Pub

Kom för den brittiska racingdekoren och stanna för livemusiken. English Pub är det perfekta stället för den som gillar öl med en imponerande öllista, men här serveras även goda cocktails från den gedigna spritsamlingen.

Sweets

Sugar Beach℠

Skäm bort dig själv och släck sötsuget med ett par skopor glass och en påse med dina favoritgodisar på Sugar Beach℠. Här ryms över 200 sorter så du lär hitta en massa som smakar. Eller delta i en klass för att lära dig dekorera cupcakes.