Kryssningar med Royal Caribbean

Semester i världsklass

Har du sett våra filmer med Jan Bylund och hans familj på kryssning med Royal Caribbeans fartyg Symphony of the Seas i Karibien? Kul. Oavsett om du är en van kryssare eller aldrig har provat just denna semesterform tidigare, så är vi glada att du har blivit nyfiken på att veta mer. Att åka på kryssning innebär verkligen att semestra i världsklass!

Royal Caribbean

Royal Caribbeans minsta fartyg tar drygt 2 000 passagerare men rederiet är framförallt känt för att ha de största fartygen på marknaden, och nya innovationer tänjer ständigt på gränserna för vad som är möjligt att göra ombord på ett fartyg. Här finns ett gigantiskt utbud av att se och göra för både vuxna och barn/ungdomar: banbrytande aktiviteter, ett stort antal restauranger och caféer, de största barn- och ungdomsklubbarna till havs och påkostade shower. Helpension ingår alltid i kryssningens pris och maten ombord är av hög klass. Njut av spännande sushi, läckra burgare, fantastiska Medelhavssmaker och korv med bröd på nytt vis. Stämningen ombord är uppsluppen och klädstilen är ledig, om än lite mer uppklädd på kvällen.

Läs mer om Royal Caribbean.

Färdigpaketerade resor med Club Eriks

Kolla in dessa kryssningar till Alaska och Panamakanalen med Royal Caribbeans minsta fartyg Radiance- och Serenade of the Seas, och till Asien med Spectrum of the Seas, som alla vänder sig till en mer vuxen målgrupp. Gruppresor i Club Eriks regi är paketerade med flyg och hotell, utflykter, helpension och transfers, och med samtliga skatter och avgifter inkluderade. Dessutom följer en svensk värd med under resorna.

Fler filmer med Bylunds

Vill du se fler filmer från familjen Bylunds kryssning med Symphony of the Seas så har vi samlat dom här. Förutom fler filmer från ombord får vi även smakprov på vad som finns att se och göra på de härliga resmålen som besöks längs kryssningsrutten. För just destinationerna som besöks är ju en stor del av kryssningen – vilken annan semesterform förflyttar dig mellan olika destinationer utan att du måste krångla med transporter och packning? Här går du och lägger dig på en plats i världen och vaknar upp på en helt annan. Utan krångel.

Hittade