Nytt fartyg

Låt oss presentera Norwegian Cruise Lines senaste tillskott till flottan.

Norwegian Prima

Norwegian Prima är det första fartyget i Norwegian Cruise Lines nya klass Prima, och är tänkt att göra premiär i augusti 2022. Fartyget kommer vara något mindre än de senaste fartygen i flottan och har en lite annorlunda design ombord. Bland annat finns ett utökat utomhusutrymme med pooler och restauranger som kallas Ocean Boulevard. Det lyxiga fartyg-inom-fartyg-området, The Haven, har fått en ny placering i aktern, och två infinitypooler utgör det nya konceptet Infinity Beach. Bland mycket annat.

Mat & dryck

Indulge Food Hall
Norwegian Prima presenterar ett nytt matställe i marknadsstil som ligger utomhus i aktern på däck 8 – Indulge Food Hall. Här finns bland annat den återkommande restaurangen Q Texas Smokehouse, Starbucks och Coco's sweets, men framförallt finner du här flera nya matalternativ. Vad sägs om Nudis, som serverar nudelrätter från hela världen, Tamara, som serverar klassiska indiska rätter, och Garden Kitchen, som serverar skräddarsydda sallader.

Ocean Boulevard
Förutom Indulge Food Hall kommer det utökade utrymmet Ocean Boulevard ha tre specialrestauranger, med sittplatser både inomhus och utomhus. Italienska Onda by Scarpetta, som debuterade på Norwegian Encore och som även finns på Norwegian Spirit, Los Lobos, som är rederiets exklusiva mexikanska restaurang, samt The Local Bar & Grill, som gjorts om till en lyxig strandklubb med livemusik, cocktails och amerikansk mat.

Upptäck mer om Norwegian Prima.

The Haven

Den största designförändringen på Norwegian Prima är att det lyxiga fartyg-inom-fartyg-området, The Haven, har flyttats till aktern på fartyget. Området kommer nu att ha sina egna privata hissar till de 107 sviterna på däck 10-15 och till de allmänna utrymmena på däck 16 och 17. Tidigare Haven-konceptet hade en inomhuspool och innergård, men nu finns istället ett soldäck med egen infinitypool med utsikt över baksidan av skeppet. Haven på Norwegian Prima innehåller också ett nytt utomhusspa med bastu med glasväggar, och kylrum.

Läs mer om The Haven-konceptet.

Aktiviteter

Även om Norwegian Prima är mindre än Norwegian Bliss, Norwegian Joy och Norwegian Encore kommer det ändå finnas en speedwaybana ombord. Med sina drygt 420 meter är den dessutom längre än banan på Norwegian Encore. Ombord finns även the Drop, en torr rutschkana med fritt fall, vilken skapar vad Norwegian utropar som "de högsta G-krafterna för något kryssningsrederi." Andra nya aktiviteter inkluderar the Bull’s Eye, en twist på det klassiska dartspelet, Tee Time, en interaktiv minigolfupplevelse, samt Tidal Wave vattenrutschkana. På Norwegian Prima återvänder dessutom det populära, virtuella spelkomplexet Galaxy Pavilion. Här ryms hela 14 attraktioner, bland annat fyra nya simulatorupplevelser och två olika Escape Rooms.

Upptäck mer om Norwegian Prima.

Hittade