Sköna Karibien

– en av världens mest populära destinationer för kryssningar

Kryssningar för alla smaker

Det fantastiska klimatet är en given anledning till Karibiens popularitet som kryssningsdestination men även härliga atmosfärer, läckra naturupplevelser, spännande smaker och roliga aktiviteter är avgörande faktorer. Att Karibien är en av världens bästa kryssningsdestinationer är lätt att förstå.

Här går några av världens största kryssningsfartyg och oavsett om du vill ha en lugn semester med lata dagar eller söker efter lite mer äventyr, kommer du att trivas här. Söker du efter kryssning med barn, önskar du all inclusive, vill du unna dig en lyxkryssning eller kanske är det dags för en spakryssning med vännerna? Nästan samtliga rederier erbjuder resor i regionen så du kan välja allt från riktigt stora fartyg som med sina barn- och ungdomsklubbar passar utmärkt för de yngre i familjen, till mindre segelfartyg som andas lugn, lyx och personlighet.

Läs mer om Karibien.

~ "Härlig sommarvärme året runt" ~

Kryssning i Karibien med barn

Att ta med barnen och ungdomarna på en kryssning utgör en risk – det blir svårt att semestra på något annat sätt i framtiden! Det låter kanske lite pretentiöst men det är vår erfarenhet efter att ha arbetat med kryssningar i 26 år. Just Karibien är omåttligt populärt att kryssa i och för barnfamiljer är det klockrent! Härligt klimat, aktiviteter, god mat, öar specifikt anpassade just för kryssningsresenärer och naturupplevelser i massor väntar.

Läs mer om kryssning i Karibien med barn.

Tips! Om du kryssar med lite äldre barn är ett hett tips att boka två hytter, snarare än en fyrabäddshytt. Det ger en större komfort och en bekvämare upplevelse för alla i familjen, även om ni kanske inte spenderar så mycket tid just här. Ibland finns så kallade connecting doors-hytter till förfogande, det vill säga hytter där man kan öppna en dörr emellan hytterna, men inte alltid.

Hittade