Kryssningar under sportlovet 2024

Passa på att åka iväg på semester när barnen har ledigt från skolan. Royal Caribbeans, Norwegian Cruise Lines, Costa Cruises och MSC Cruises fartyg är perfekta för hela familjen, stora som små.

Teatern ombord på MSC Poesia.

MSC Cruises

En kryssning med MSC Cruises passar utmärkt för hela familjen då det på fartygen finns aktiviteter för de stora familjemedlemmarna likväl som för de små. Lär dig dansa, tävla i idrottsturneringar, unna dig en spabehandling, utmanas i matlagning och sjung karaoke. Ha roligt i de stora poolområdena, svettas i de välutrustade gymmen, åk snabbast i vattenrutschbanorna, kasta tärning i casinot och shoppa i butikerna. Utbudet ombord varierar något men den sydeuropeiska atmosfären är genomgående. I de många restaurangerna bjuds goda Medelhavssmaker likväl som smaker från andra delar av världen.

Läs mer om MSC:s barn- & ungdomsprogram
Vattenkrig i H2O Zone ombord på Allure of the Seas.

Royal Caribbean

Royal Caribbeans fartyg erbjuder massor att se och göra för både vuxna och barn/ungdomar. Rederiet har lanserat flera “firsts” genom åren som utmanat vad som är möjligt att ha på ett kryssningsfartyg. Här finns äventyrsaktiviteter som zipline, surfsimulator, radiobilar och trapetsskola. Önskar du lugnare aktiviteter finns härliga spaavdelningar, utomhusbio, matlagningskurser och storslagna shower på scen, is och i vatten för hela familjen att njuta av. Dessutom är maten ombord i världsklass. Gågator kantade med restauranger, barer och caféer innebär nästan obegränsade valmöjligheter.

Läs mer om Royals barn- & ungdomsprogram

~ "Kryssningar passar för alla generationer, för de stora familjemedlemmarna likväl som för de allra minsta!" ~

Fantastisk mat från världens alla hörn, ombord och i land.

Läs mer om NCL:s barn- och ungdomsprogram

Norwegian Cruise Line

Utbudet ombord Norwegian Cruise Lines fartyg varierar något men att fokus ligger på familjens alla medlemmar, såväl vuxna som barn/ungdomar, är gemensam för hela flottan. På fartygen finns aktiviteter och underhållning i världsklass. Gå på Broadwaymusikaler, utmana familjen och vännerna i bowling, lyssna på liveband, återhämta dig på spa och shoppa i butikerna. Här finns klätterväggar, stora soldäck, gym, barn- och ungdomsklubbar, karaokebarer och vattenrutschbanor. Dessutom erbjuder inget annat rederi så många olika restauranger att välja mellan.

Läs mer om NCL:s barn- & ungdomsprogram
Kvinna joggar på däck på ett av Costa Cruises fartyg.

Costa Cruises

På en kryssning med Costa Cruises känner du dig alltid välkommen oavsett om du är ensamstående, reser i par eller har hela familjen med ombord. Här trivs du som uppskattar italiensk mat och livsstil i en livlig atmosfär. Fartygen har alla en unik karaktär och exklusiva tjänster men gemensamt för samtliga är att de byggts för att kombinera komfort, nöjen och fritid ”Costa style”. På dagsprogrammet finns mängder av aktiviteter och på kvällstid bjuds teaterföreställningar, shower, musik och tävlingar. Ombord finns gym, spa och härliga poolområden.

Läs mer om Costas barn- & ungdomsprogram

Hittade