Harvest Caye, Belize

Harvest Caye bjuder på lugn avkoppling, eller roliga äventyr.

Harvest Caye i södra Belize ägs av Norwegian Cruise Line och samtliga dess kryssningar till Belize innefattar ett stopp här. Den cirka 30 hektar stora ön består av en lagun, flera restauranger, pooler, en fantastisk strand och shopping. Bland mycket annat. 

Tips på att se och göra!

Natur

På djurspaning

En tur till Placencialagunen ger möjligheten att få se bland annat manater, delfiner och rockor. Området, som har mangroveträsk och våtmarker, är även en bra plats för att få se ett flertal fågelarter så kom ihåg att ta med kameran på utflykten.

null
Äventyr

Häftiga aktiviteter

I byn Big Falls, cirka 75 minuters bilresa från Harvest Caye, finns möjligheten att prova på River Tubing. Med flytvästen på kan du njuta av det vackra djungellandskapet medan du sakta flyter med längs den natursköna floden. Önskar du äventyr lite närmre till hands kan en zipline-tur 120 meter över marken vara ett alternativ. Tre olika banor sicksackar över ön.

null
Strandliv

Njut ordentligt med dina nära

Njut ordentligt med familjen eller kompisgänget i de cabanas, med plats för upp till sex personer, som finns på stranden i Harvest Caye. Här finns tillgång till mat- och dryckesservice, solstolar, luftkonditionering och badrum. Allt bara för er. 

null

Hittade

Andra destinationer