Royal Naval Dockyard, Bermuda

Vackra, mytiska Bermuda bjuder på förtrollande vacker rosa sand. 

Den brittiska kronkolonin Bermuda ligger isolerad i Atlanten cirka 90 mil öster om USA. Ögruppen består av runt 140 öar men endast 20 av dem är bebodda, och bara mellan de sju största öarna finns broar som håller dem samman. Här är levnadsstandarden en av världens högsta, och turism är en av de största inkomstkällorna.

En av Bermudas mest populära destinationer är Royal Naval Dockyard. Det är i hamnen här, som byggdes år 1809 av den brittiska kungliga flottan som bas efter att de besegrades i amerikanska självständighetskriget, som de flesta kryssningarna till ögruppen lägger till. Området har fått sig ett rejält lyft de senaste åren och innanför murarna till fästningen ryms idag gräsmattor och blomsterplanteringar, restauranger och ett pittoreskt köpcentrum.

Tips på att se och göra!

Strandliv

Avkoppling när den är som bäst

Med sin fantastiska, unika, rosa sand är stränderna på Bermuda några av världens vackraste. I närheten av Royal Naval Dockyard West End är de kända stränderna Horseshoe Bay och Warwick Long Bay värda ett besök. Spendera dagen med att göra ingenting, förutom att sola och bada. 

Rosa strand i Horseshoe Bay på Bermuda.
Aktiviteter

Mycket att göra för hela familjen

Royal Naval Dockyard West End fungerar som perfekt utgångpunkt för sightseeing, shopping, mountainbiketurer och glasbottenbåtsäventyr. Klättra upp i fyren Gibbs Hill för panoramautsikt över South Shore. Utforska byn Somerset som är hem till lugna vikar och godisfärgade kyrkor. Upptäck Crystal och Fantasy, ett nätverk av grottor fodrade med kristallformationer som lyses upp av underjordiska sjöar. Har du dykcertifikat har Tobacco Bay fantastiska rev och häftiga skeppsvrak att upptäcka. 

null
Historia

Huvudstaden och huvudstaden

På Bermuda blandas europeiska kulturer med inhemska influenser, och här finns hundratals år av historia att utforska. Besök den koloniala huvudstaden Hamilton, öarnas hjärta, där bland annat Cathedral of the Most Holy Trinity (Treenighetens katedral) och huvudgatan Front Street är värda ett besök. Ta dig även till den historiska staden St. George, som var huvudstad innan Hamilton, där the Bermuda National Trust Museum och the Tucker House Museum är intressanta att besöka för att få en inblick i öarnas förflutna. Staden finns med på UNESCO:s världsarvslista och förutom museerna vill du inte missa att besöka bland annat the Unfinished Church. 

null

Hittade

Andra destinationer