George Town, Grand Cayman

Grand Cayman är en typisk karibisk ö med vita stränder och klart vatten.

George Town är huvudstaden på Grand Cayman, den största av de tre Caymanöarna, och det är här ditt kryssningsfartyg lägger till. Korallön är ett himmelrike för dykare och badälskare med bland annat världsberömda Seven Mile Beach och Stingray City bland de mest populära attraktionerna. Vill du annat än sola och bada har huvudstaden många små, mysiga butiker att strosa runt bland.  

Tips på att se och göra!

Natur

Inget går upp mot detta

Något du inte får missa är att åka ut till Stingray City, Grand Caymans absolut mest populära turistattraktion. Vid ett grunt rev ute i havet samlas dagligen vackra stingrockor och ståendes på knä i den mjuka sanden får du både mata och kela med de vänliga djuren. Detta är Tomas, vår VD:s, favorittips! 

null
Strandliv

En av världens bästa

Fantastiska Seven Mile Beach är en cirka en mil lång strand som tidigare röstats fram till en av världens bästa stränder. Här hittar du flera barer och restauranger och även diverse vattensporter.  

null
Mat & Shopping

Diamanter och rom

George Town har många små butiker med allt från diamanter och märkeskläder till lagrad fyllig rom, till försäljning. När det är dags för paus i shoppingen får du inte missa att prova den berömda Tortuga rum cake, en saftig delikatess som påminner om gyllene sockerkaka bakad med rom och krispiga valnötter. 

null

Hittade

Andra destinationer