Labadee, Haiti

Haitiska Labadee är halvön i Karibien som garanterat håller dig sysselsatt.

Labadee är Royal Caribbeans privata halvö på norra Haiti som används exklusivt för kryssningsgäster från Royal Caribbean, Celebrity Cruises och Azamara. Här finns en uppsjö av roliga aktiviteter att välja bland, eller om du hellre bara vill slappa vid stranden och njuta av den sköna värmen och en god drink. 

Tips på att se och göra!

Äventyr

Snabbt och högt

Susa fram i nästan 50 kilometer i timmen utefter bergssidan eller flyg högt över Labadee i världens längsta zipline över vatten. Dragon´s Tail Coaster™ och Dragon´s Breath Flight Line™ är båda häftiga aktiviteter som dessutom ger dig den bästa utsikten över halvön. 

null
Mat & Shopping

Pruta på bara

All mat på Dragon´s Café, Columbus Café och Labadee Café ingår, så när det blir lunchdags efter en fartfylld förmiddag är det bara att slå sig ner och njuta av det goda. Missa inte att prova Labadee´s frusna signaturdrink – labodoozie. Önskar du shoppa finns här gott om souvenirer, hantverk och tavlor som alla är producerade för hand av försäljarna.

null
Strandliv

Njut av solen och värmen

Fina Nellie´s Beach är perfekt om du vill ta det lugnt en stund. Slappna av och njut i skuggan av en privat bungalow eller bättra på brännan i solgasset. Ger du dig ut på en snorklingstur, eller om du hellre vill flyta omkring på en badmadrass, så har du chansen att få se vackra rockor i det klara, turkosa vattnet.  

null

Hittade

Andra destinationer